Poštovani posjetioci,

 

Upravni odbor Udruženja penzionera vojnih osiguranika u F BiH je donio odluku da „osvježi“ web stranicu Udruženja, sa cijem da poboljša komunikaciju članova Udruženja sa Organima udruženja, te omogući pravovremeno informisanje našega članstva  o aktivnostima Uduženja.

Takođe, ova stranica je namjenjena i drugim posjetiocima koji „navraćaju“ kako bi se  mogli informisati o radu našega udruženja, a sa ciljem obezbjeđenja transparentnosti u radu.

Pošto je ovo testna verzija web stranice, ukoliko ima primjedbi, sugestija i novih prijedloga na poboljšanju iste, dostavite nam vaše mišljenje.U organima Udruženja ćemo pažljivo proanalizirati vaša mišljenja i prijedloge, te sve ono što bude u interesu članova udruženja uvažiti. 

Pozivamo sve penzionere vojne osiguranike u i van  BiH, koji još nisu naši članovi da nam se pridruže, potpisivanjem obrasca pristupnice i obrasca izjave , te iste dostave poštom, fax-om ili lično na našu adresu.

Pozivamo ostale posjetioce naše stranice da uzmu učešća u doniranju novčanih sredstava ili na drugi način pomognu rad našeg Udruženja, pošto se samofinansiramo, a napominjemo da su svi članovi našeg udruženja borci, branioci Bosne i Hercegovine.

U ime Organa udruženja zahvaljujemo Vam se što ste posjetili našu stranicu, očekujemo saradnju sa Vama.

Sarajevo, 06.02.2019.g.

S poštovanjem,

Rifat Tirak, predsjednik Udruženja penzionera vojnih osiguranika u F BiH